Project Valridge

Our Ancaster clients were eager to extend the living space of their home by creating a four-season outdoor entertainment area.   Carved in Stone Group initiated the design with the installation of larger modern backdoor to create an attractive access the newly planned structure.  The sophisticated well-lit design of the sheltered space formed a lounging and dining area, with the gorgeous modern elements and products like the Sagiper ceiling and variation of grey cultured stone design to enhance the horizonal warmth of the Napoleon fireplace.  The installation of a concrete pad to house their soothing spa exemplified all the elements of this design into the seasonal home entertainment area our client desired.

 

 

DESIGN

DEVELOPMENT

LANDSCAPING

MAINTENANCE


Carved in Stone Group

Contact Us

Contact Info

476 Donegal Drive
Burlington ON, L7L2M7

905.510.1262

Follow On